Сенсація

Курйоз дня: Арбітр забив гол та зарахував його

В матчі першості Дагестану трапився неймовірний курйоз. Арбітр поєдинку зарахував гол, який забив… він сам.

У поєдинку чемпіонату Дагестану між командами Кіз ДД та Манасом трапився неординарний епізод. Суддя, який обслуговував матч, зарахував взяття воріт, автором якого став він сам.

Штутгарт оформив автогол з власного аута – претендент на фейл року

В одному з епізодів арбітр призначив пенальті у ворота Кіз ДД. Після удару та сейву голкіпера м’яч влучив у голову арбітру, після чого опинився у воротах. Варто відзначити, що рефері не очікував такого розвитку подій і після цього деякий час не міг продовжити матч, звернувшись за медичною допомогою. Втім, після цього попри всі протести арбітр зарахував взяття воріт та вказав на центр поля.

“Головне – вміти обрати правильну позицію у штрафному майданчику. Багато форвардів позаздрили б такому вмінню арбітра”, – іронічно зазначив коментатор матчу.

Джерело: football24.ua

Підпишіться на групу «СВІДОК» у Facebook

Більше актуальних новин дивіться в програмі “Свідок” на телеканалі НТН по буднях – 8.30, 12.30, 16.30, 19.00, 23.15, і щосуботи о 19.00.